• نام پروژه: حفاظ نرده روی دیوار
  • مکان: مازندران – تنکابن
  • سال اتمام پروژه: 1399

از زندگی انسان‌های اولیه تا زندگی مدرن و الکتریکال امروزی، همیشه انسان نیازمند ترفندهایی برای افزایش امنیت محل زندگی خود بوده که راه حل آن نیز از ابتدا تاکنون نصب حفاظ ساختمان بوده است. وقتی انسان‌های اولیه در غارها زندگی می‌کردند، برای حفاظت خود از حمله‌ی حیوانات وحشی، تله‌ها و حصار هایی از چوب درختان و شاخ های بزرگ حیوانات مثل شاخ گوزن در نزدیک محل زندگیشان کار می‌گذاشته‌اند تا حیوانات و یا دشمن به دام افتاده و نتوانند وارد غار و محل زندگی آن‌ها شوند.
همان تله‌ها نقش حفاظ ساختمان‌های امروزی را ایفا می‌کرده‌اند. نسل جدید حفاظ حیاطی بدلیل اینکه از شاخ گوزن الگو برداری شده و شباهت زیادی نیز به شاخهای گوزن دارد به حفاظ شاخ گوزنی معروف شده است .
امروزه از سیستم‌هایی مانند فنسهای الکتریکی، قفل‌های الکترونیکی، دوربین‌های مداربسته، انواع حفاظ ساختمان مانند حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ لیلیوم، حفاظ بوته‌ای، حفاظ آبشاری، حفاظ نیزاری، حفاظ بوته خاری حفاظ شاخ گوزنی و … استفاده می‌شود. توصیه می‌شود جهت افزایش امنیت ساختمان خود، نصب حفاظ ساختمان را در برنامه‌های خود داشته باشید.

قیمت حفاظ شاخ گوزنی : حفاظ شاخ گوزنی دارای مشخصات فنی ساخت همانند ارتفاع، تراکم (تعداد ردیف در هر شاخه) و رنگ‌آمیزی نیز می‌باشد که در تعیین قیمت حفاظ شاخ گوزنی برای ساختمان نقش دارند. در این بین تراکم‌های ۱۱ تا ۱۵ ردیف در هر شاخه، معمولاً ساخته شده و موجود هستند و ارتفاع آن بستگی به کار و نیاز مشتری دارد.
برای اتصال میلگردهای حفاظ شاخگوزنی، از دو نوع جوش الکترود و جوش CO2 استفاده می‌شود و این فاکتور نیز در تعیین قیمت حفاظ شاخ گوزنی نقش دارد. میلگردها به طریقی به هم جوش خواهند خورد که هرکدام به یک سمتی رشد کرده و دارای آرایش منظمی باشند و مانع عبور انسان و حیواناتی مثل گربه شوند.

رشد استفاده از حفاظ شاخگوزنی در ایران به این دلیل بود که سیستم‌های سنتی که برای افزایش ایمنی ساختمان به کار می‌رفت، با نمای امروزی همخوانی کافی نداشته و این میزان ظرافت و زیبایی و همچنین ضریب امنیت بالا نداشتند. همچنین بهاء تمام شده قیمت حفاظ شاخ گوزنی نیز از سایر نرده ها مناسب تر میباشد. به همین دلیلذ معماران به این نتیجه رسیدند که باید نسل جدیدی از حفاظ‌ها وجود داشته باشد که هم به امنیت و هم زیبایی نمای ساختمان کمک کند. بنابراین حفاظ‌های شاخ گوزنی ساخته و به بازار عرضه شدند که در صنعت ساختمان مورد استقبال قرار گرفتند

در حال حاضر حفاظ هایی با عنوان حفاظ روی دیوار در بازار موجود می باشند که بیشتر به عنوان نرده کاربرد فراوان دارند و برای استفاده به عنوان حفاظ روی دیوار حیاط یا ساختمان مناسب نمی باشند. این نوع حفاظ روی دیوار سنتی که با عنوان حفاظ سرنیزه ای شناخته می شوند- معایب زیادی دارند. مهم ترین عیوب آنها این می باشد که زیبا نیستند. به علاوه دقیقا همانند نرده های زندان بلند، زشت و ملالت آور نمی باشند. حفاظ های نرده ای رایج، ایمن نمی باشند. چرا که به راحتی اشخاص می توانند از آن عبور کنند.
شرکت حفاظ صنعت تولید کننده انواع حفاظ و نرده
امروزه برای برطرف کردن این مشکلات، نسل جدیدی از حفاظ ها ساخته شده اند که به حفاظ بوته ای یا شاخ گوزنی شهرت دارند.
بهترین حفاظ برای دیوار ساختمان چیست
حفاظ شاخ گوزنی دارای شاخه های در هم تنیده ای همانند خار یا شاخ گوزن می باشد. این حفاظ ها از جدید ترین مدل های حفاظ و صد البته از بهترین نوع آن به عناون حفاظ دیوار ساختمان است. در بعضی موارد با توجه به محل قرار گیری حفاظ می توان از آن برای حفاظ پنجره هم استفاده کرد. حفاظ شاخ گوزنی هم به عنوان نرده کاربرد دارد و هم امنیت ساختمان را حفظ می کند.

این حفاظ های زیبا، علاوه بر حفظ جذابیت و زیبایی خود، بسیار ایمن است چرا که عرض بلندی دارند که بیشترین میزان عرض دیوار را تحت پوشش خود دارند. پس جایی برای قرار دادن دست و پا ندارند. از این رو احتمال سرقت بسیار پایین است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *