حفاظ شاخ گوزنی 4968489845847845874587485

هر زمان صحبت از امنیت می‌شود، ناخودآگاه ذهن‌ ما به سمت ایمن‌سازی خانه در برابر ورود سارقان می‌رود؛ و از آنجاییکه اولین محل از دیدگاه سارقان برای ورود به ساختمان دیگران عبور از روی دیوار می باشد بنابراین استفاده از انواع حفاظ های روی دیوار علی الخصوص حفاظ شاخ گوزنی بسیار مورد تاکید قرار می گیرد، چون همانطور که می دانیم برقراری امنیت تنها روشی است که با استفاده از آن می توانیم آسایش و آرامش را به خانواده های خود هدیه دهیم. اما امنیت معنایی فراتر از محافظت منزل در برابر دزدها و سارقان دارد، ایمن بودن منزل به این معنا است که چه در زمان حضور شما در منزل و چه در زمان نبودنتان خانه شما، از مورد سرقت و تجاوز قرار گرفتن در امان باشد. برای این منظور روش های متنوعی برای حفظ جان و مال افراد از زمان های قدیم تا به الان وجود داشته است. به عنوان مثال استفاده از قفل های ساده یا حفاظ های ساده آهنی و اکثر چوبی پنجره یا بالکن از دیرباز تاکنون مورد استفاده قرار می گیرد. یکی دیگر از روش های محافظتی مردمان قدیم برای روی دیوار و یا جداسازی زمین های کشاورزی خود و ممانعت از ورود افراد غریبه به اراضی شان استفاده از سیم های خاردار که الحق محافظ های خوبی نیز به شمار می روند، بودند. ولی تنها عاملی که وجود دارد اینست که مشکل روش‌های سنتی جلوگیری از ورود سارق به منزل توسط دزدان حل شده و انها راههای در رو از اکثر این روش های حفاظتی را شناسایی کرده اند و در این رابطه متاسفانه دزدها همیشه چندین قدم جلوتر هستند؛ بنابراین هرچقدر که فکر کنید در حفاظت از منزل خود کوشا هستید، باز هم  نکاتی وجود دارد که ممکن است فراموش کنید یا از آن‌ها بی‌خبر باشید. ولی امروزه روش های ایمن تر و مطمئن تری برای مقابله با سارقان ابداع شده است که علاوه بر افزایش ایمنی محل های زندگی، به دلیل ظواهر زیبایی که دارند بر جلوه ساختمان نیز زیبایی خاصی می بخشند. انواع حفاظ های آهنی مخصوص روی دیوار، پنجره، بالکن یا درب های ورودی ساخته و تولید شده اند که از جمله آنها می توان به حفاظ های آهنی روی دیوار شاخ گوزنی، بوته ای، نیزار، لیلیومی، نخل مرداب و .. اشاره نمود.

 

حفاظ شاخ گوزنی 4968489845847845874587485

 

سیستم های امنیتی در حالت کلی به دو دسته تقسیم می گردند.

  • سیستم های حفاظت الکترونیک که امروزه در اکثر مکان ها به وفور مورد استفاده قرار می گیرند که می توان به دوربین های مداربسته به همراه سنسورهای مختلف برای تشخیص حرکت یا صدا، لوازم هشدار دهنده ای چون آژیر، اطلاع دهنده های تلفنی و اینترنتی ومنبع ذخیره برق برای مواقعی که با قطع برق مواجه میشویم، اشاره کرد.
  • سیستم های امنینی و حفاظت فیزیکی مثل نصب حفاظ های فلزی استاندارد و مستحکم روی درب و پنجره و استفاده از قفل های استاندارد روی درب ها و تعبیه قفل مخفی و پوشش دیوارها با حفاظ نرده آهنی که یکی از بهترین و معروفترین آنها حفاظ شاخ گوزنی می باشد.

معمولا  یکی از راحت ترین و مطمئن ترین راه ورود به یک محل از نظر سارقان عبور از دیوار می باشد، پس در اینجاست که ما پی به اهمیت استفاده از حفاظ های فیزیکی روی دیوار پی میبریم. در طی چند سال گذشته به علت سرقت های متعددی که از منازل و باغ یا ویلاهای افراد به دلیل نبود امکاناتی چون سیستم های امنیتی و حفاظت الکترونیک و دوربین های مداربسته صورت می گرفت، افراد جهت پیشگیری از وقوع چنین حوادثی اقدام به استفاده از سگ ها یا استخدام سرایدار و یا نگهبان می نمودند. ولی با اینحال مجددا با وجود سرایدار و نگهبان به علت تنها بودن آنها و امکان ورود آسان و راحت همزمان گروه های چند نفره افراد سارق باز هم از وقوع چنین وقایعی ممانعت نمی شد چرا که این نوع محافظت نیز مشکلاتی برای خود داشت ، از جمله اینکه صاحب ویلا نمی توانست در ویلای خود با آسودگی کامل استراحت بکند و از طرف دیگر مشکلات نگه داری چند نفر در یک محل، برای افراد کارخانه دار و صاحبان مجتمع ها مشکل بود و گاها اتفاقات بسیار دلخراشی از این نوع محافظتها نیز به وقوع می پیوست .

پس از رخ دادن چنین اتفاقاتی آهنگران و کارخانجات صنایع فلزی که یکی از معتبر ترین آنها نیاز صنایع فلزی حفاظ ثامن می باشد، به فکر ایجاد مانع و به عبارتی ایجاد حصار روی دیوار که همان روش قدیمی محافظت از املاک بود، افتادند. این ایده سارقان را از ورود به محل هایی که قبلتر ها به راحتی می توانستند وارد شوند دلسرد کرد چرا که برای این منظور می بایست از روی حصار های فولادی به ارتفاع یک مترو نیم عبور میکردند، که بنا به طرح های تیز و برنده و مقاومی که انواع حفاظ های روی دیوار داشتند، اولا این کار را برای آنها بسیار دشوار می کرد، ثانیا در صورت جسارت یافتن برای عبور، حتما کار بسیار زمانبری برایشان خواهد بود که در این فاصله امکان رویت شدنشان از سوی افراد وجود دارد.

 

حفاظ شاخ گوزنی 874478547584785458758

 

حفاظ های شاخ گوزنی :

حفاظت و تأمین ایمنی محیط کار یا زندگی یکی از مواردی است که اکثر افراد در زندگی خود به آن اهمیت ویژه ای می دهند بدین منظور بخشی از درآمد خود را صرف تأمین امنیت و آرامش مکان کار و زندگی خود می کنند. همانطور که عنوان کردیم راههای متنوعی نیز برای براقراری امنیت وجود دارد ولی از میان آنه به صرفه ترینشان استفاده از حفاظ های فیزیکی مثل نرده دیوار حیاط، حفاظ های روی دیوار و …  می باشد. در واقع حفاظ های فیزیکی که بنا به دلایل متعددی بهتر است از جنس آهن باشند یک عامل بازدارنده  قوی در مقابل ورود افراد غریبه به محیط کار یا زندگی می باشند. درست است که امروزه با وسیع تر شدن شهرها و بالا رفتن احتمال سرقت همچنان الزام استفاده از مانع حفاظتی در اولویت می باشد ولی بر خلاف گذشته که زیبایی اهمیت چندانی برایشان نداشت امروزه زیبایی نمای ساختمان نیز برای افراد مهم شده است به همین دلیل ، طراحان و دکوراتیوهای صنعت ساختمان سازی، به فکر ساخت نرده های حفاظی زیباتر و در عین حال پایدارتر افتادند. امروزه یکی از مهمترین دلایلی که حفاظ شاخ گوزنی را در گروه محبوبترین و پر طرفدارترین سازه ها قرار داده است همین ویژگی مهم یعنی  برقراری امنیت ساختمان در عین اینکه زیبایی ویژه ای نیز به نمای ساختمان می دهند می باشد.

حفاظ شاخ گوزنی اغلب با مواد و عناصر مقاومی چون آهن ساخته می شوند که به خاطر داشتن ویژگی های منحصر بفردی چون عدم نیاز به مراقبت های متعدد پس از نصب، دوام و ماندگاری و مقاومت بالای آنها در برابر ضربه یا شرایط جوی، از محبوبیت خاصی میان افراد برخوردار هستند.  نصب این محصولات نیازی به تخصص خاصی ندارد؛ چرا که اجرای ساده و اصولی، مزیت و مشخصه ی مهم این نوع حصارها می باشد. به کمک نصب این محافظ، شما می توانید برای تک تک اعضای خانه و یا افراد حاضر در محل کار آرامش خاطر و خیالی راحت را هدیه نمایید.

 

حفاظ شاخ گوزنی 4948974874874874864867478

 

برای اطلاع از قیمت، میزان آهن مصرفی، چگونگی نصب و انواع مختلف حفاظ های روی دیوار و سایر محصولات محافظتی فلزی می توانید با مشاوران صنایع فلزی حفاظ ثامن تماس حاصل نموده و راهنمایی های لازم را کسب نمایید.

حفاظ های شاخ گوزنی را می تواند در ابعاد و حتی طرح های متنوعی در بازار یافت. همانطور که از نام آنها پیداست این حفاظها از شاخ های قوی گوزن الهام گرفته شده اند. نرده ها ی شاخ گوزنی به دولیل نسبت به مدل سنتی و کلاسیک ارجح تر می باشند، یکی از دلایل آنها زیبایی این حفاظ هاست، وی دیگری اینکه از نظر حفاظتی و امنیتی مدل های شاخ گوزنی معتبرتر می باشند. مدل های سنتی حفاظ ها بیشتر شبیه میله های زندان می باشند و علاوه بر اینکه تنوع خاصی ندارند، خود به عنوان یک نرده ی محکم عمل می کنند و فرد باآیزان شدن از آنها می تواند به راحتی از روی دیوار عبور کند. ولی نرده های شاخ گوزنی در صورت انتخاب شدن  در ارتفاع و تراکم مناسب در کنار داشتن ارزش دکوراتیو و زیبایی خاصش، به دلیل میلگردهای تیز و بران در ساختارش و نیز خاصیت لرزان بودن آن، امکان آویزان شدن از آن وجود ندارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *