یکی از نکات مهم در صنعت ساختمان سازی، امنیت است. گروه تولیدی حفاظ ثامن ، تولید کننده انواع حفاظ کلاسیک و مدرن می باشد. قیمت حفاظ دیوار مهمترین عامل در انتخاب نوع آن است. در گذشته امنیت دیوارهای ساختمان فقط در نرده های نیزه ای ساده و یا سیم خاردار خلاصه می شد اما امروزه نسل جدیدی از حفاظ روی دیوار به وجود آمده است که هم از نظر زیبایی و هم امنیت جایگاه حفاظ های قدیمی را تصاحب کرده است. امروزه دزدگیر، دوربین مدار بسته، درب های ضد سرقت اختراع شده اند تا ضریب امنیت ساختمان را به صد درصد برسانند اما حفاظ روی دیوار نه تنها جایگاه خود را در بین محافظان ساختمان حفظ کرده است بلکه در طرح ها و مدل های مختلف زیبایی چشم نوازی نیز به ساختمان بخشیده است.
حفاظ برای قسمت های مختلف ساختمان مانند درب ها، پنجره ها، بالکن و دیوار استفاده می شود. حفاظ روی دیوار نقشی تعیین کننده در امنیت و زیبایی ساختمان ایفا می کند. عوامل مختلفی مانند متریال به کار رفته در ساخت آن، مدل حفاظ، تراکم، ارتفاع، عرض و متراژی که نیاز به حفاظ دارد و… در تعیین قیمت حفاظ دیوار نقش دارند. البته تمام این موارد سلیقه ای است و به بودجه مورد نظر خریدار و مدلی که انتخاب می کند بستگی دارد. با ما همراه باشید تا عوامل موثر بر قیمت حفاظ را یک به یک بررسی کنیم.
مدل حفاظ
یکی از عوامل تعیین قیمت حفاظ دیوار، نوع و طرح آن است. طرح های جدید نرده، مانند حفاظ شاخ گوزنی، لیلیوم، نخل مرداب، بوته ای و نیزار به دلیل مدت زمان زیادی که صرف ساخت آن ها می شود، قیمت بالاتری دارند. برای تولید این محصولات، قطعات کوچک میلگرد ۱۰ را به شاخه اصلی آن با جوش به هم وصل می کنند. همانقدر که برای ساخت این مدل ها زحمت زیادی کشیده می شود، در مقابل، امنیت ساختمان شما نیز تضمین می شود. در واقع شما با سفارش مدل های جدید حفاظ روی دیوار ممکن است هزینه بیشتری نسبت به مدل های قدیمی پرداخت کنید در عوض خیالتان از این بابت راحت است که دیگر هیچگونه ورود غیر مجازی به ساختمان شما امکانپذیر نمی باشد. در صورتی که شخصی بخواهد به بهانه سرقت یا هر چیز دیگر وارد ساختمان شود، خسارات جبران ناپذیری را متحمل خواهد شد.
رنگ آمیزی نیز در تعیین قیمت حفاظ دیوار موثر است. در گذشته فقط نرده های نیزه ای به صورت عمودی روی دیوار نصب می شدند که رنگ آمیزی سختی نداشتند و به راحتی می شد با یک قوطی رنگ و یک قلمو آن را رنگ کرد. اما به این موضوع فکر کنید که بخواهید حفاظ شاخ گوزنی یا نیزار را با قلمو رنگ کنید. هم کاری خسته کننده و زمانبر است و هم کاری بیهوده. شاخه های مستحکم این حفاظ ها به گونه ای در هم تنیده شده که رنگ کردن آن را با مشکل مواجه می کند. حفاظ های تولید شده در حفاظ ثامن با روش الکترواستاتیک رنگ می شوند. به نحوی که حتی یک نقطه روی آن بی رنگ نمی ماند. قبل از رنگ آمیزی شاخه ها را از هرگونه آلودگی و جای جوش پاک می کنند و سپس آن را رنگ آمیزی می کنند.
طرح حفاظ
طرح نیز در تعیین قیمت حفاظ دیوار نقش دارد. حفاظ های نسل جدید به دلیل طراحی که دارند هم امنیت بالایی برای ساختمان فراهم می کنند و هم باعث می شوند نمای ساختمان زیباتر به نظر برسد. به عنوان مثال حفاظ شاخ گوزنی که با الهام از شاخ های گوزن ساخته شده است ضریب امنیت بالایی دارد و با داشتن شاخه های تیز و برنده درصد ورود سارقان و حیوانات به داخل ساختمان را به صفر می رساند و یا مدل لیلیوم بالاترین قیمت را در میان مدل های حفاظ روی دیوار دارد. به دلیل اینکه طراحی سختی دارد و رنگ آمیزی آن مشکل است و در ابعاد مختلف تولید می شود و یا حفاظ نیزه ای که مدل یک طرفه آن ارزانترین مدل حفاظ روی دیوار است.
تراکم حفاظ
تراکم نقشی تعیین کننده در قیمت حفاظ دیوار دارد. تراکم حفاظ در واقع تعداد شاخه های عمودی است که در یک متر از آن در کنار هم قرار گرفته اند. هرچه تراکم بالاتر باشد، تعداد شاخه های عمودی که کنار هم جوش خورده اند بیشتر می شود. برخی افراد تمایل دارند تعداد شاخک های وصل شده به شاخه اصلی را نیز افزایش دهند تا هیچ راهی برای عبور از روی نرده وجود نداشته باشد. تراکم بالا، امکان هرگونه ورود از روی دیوار را غیر ممکن می سازد و هزینه بالاتری نیز خواهد داشت. به دلیل اینکه حفاظ از جنس آهن ساخته می شود و آهن نسبت به وزنی که دارد قیمت گذاری می شود. با افزایش تراکم شاخه ها، وزن حفاظ نیز بالاتر می رود و مجبور می شوید برای خرید حفاظ هزینه بیشتری متقبل شوید. پیش از سفارش با تولید کننده مشورت کنید تا تراکم مناسب ساختمان شما را برایتان مشخص کند.
برای ساختمان های شهری در صورتی که تراکم بالا در نظر بگیرید قیمت حفاظ دیوار افزایش می باید در حالی که نیازی نیست برای خانه ای که دور تا دور آن را ساختمان پر کرده هزینه زیادی را متقبل شوید. یک نرده با تراکم معمولی هم کفایت می کند. اما در صورتی که ساختمان یا ویلای شما خارج شهر است یا دیوارهای کوتاهی دارد حتما از نرده با تراکم بالا استفاده کنید. امنیت بیشتر از هزینه و هر چیز دیگری اهمیت دارد.
ارتفاع و عرض دیوار
دو عامل دیگر که در تعیین قیمت حفاظ دیوار نقش مهمی دارند طول و عرض دیوار است. در صورتی که دیوار ساختمان کوتاه باشد برای حفظ امنیت ساختمان باید نرده با ارتفاع بلند خریداری کنید. ارتفاع نرده ها با توجه به مدلی که دارند بین ۵۰ تا ۱۵۰ سانتیمتر متغیرند. با توجه به نیاز خود می توانید موقع سفارش ارتفاع آن را کم و زیاد کنید. هرچه ارتفاع نرده بیشتر باشد مقدار آهن مورد استفاده برای آن نیز افزایش می یابد در نتیجه قیمت آن بیشتر می شود. پهنای حفاظ دیوار باید به گونه ای باشد که هیچکس نتواند روی عرض دیوار بایستد. البته برخی مدل های جدید مانند شاخ گوزنی و بوته ای به دلیل داشتن شاخه های زیاد باعث افزایش پهنای حفاظ می شوند. در صورت نیاز به نرده های عریض تر می توانید بعد از مشاوره با تولید کننده عرض مناسب را سفارش دهید.
خرید حفاظ روی دیوار
در این مطلب عوامل موثر در تعیین قیمت حفاظ دیوار بررسی شد. حفاظ ثامن انواع حفاظ روی دیوار را با قیمت مناسب و کیفیت بالا ارائه می دهد. برای خرید و سفارش با شماره های داخل سایت تماس حاصل نمایید.
بدون دیدگاه