یکی از مسائل مهمی که لازمه هر ساختمان مسکونی، تجاری و یا اداری است، بحث مهم امنیت است و با توجه به روشهای متنوع برای برقراری امنیت، نصب حفاظ پنجره یکی از ارزانترین و ساده ترین راههای برقراری ایمنی می باشد. در حالت کلی برای حفظ ایمنی هر کدام از این ساختمان ها روش های متنوعی وجود دارد که از بین آنها می توان به استفاده از قفل های هوشمند، درب های ضد سرقت، دوربین های مدار بسته، انواع درب های آکاردئونی، حفاظ های پنجره و … اشاره کرد. در این مقاله سعی داریم بر ضرورت نصب انواع حفاظ های پنجره اشاره کرده و به یکی از کم هزینه ترین و البته موثرترین روش های حفظ امنیت ساختمان که همان نصب حفاظ های آهنی می باشد بپردازیم. بدین منظور شما می توانید طراحی و ساخت حفاظ پنجره خود را به شرکت حفاظ ثامن سپرده و با نازلترین قیمت بهترین کیفیت را تحویل بگیرید.
مزایای نصب حفاظ های پنجره
نصب حفاظ پنجره برای طبقات همکف و اول هر ساختمانی یکی از ضروری ترین کارهایی است که بایستی برای پیشگیری از وقوع هر نوع سرقت و جنایتی انجام گیرد، البته باید بدانیم که اهمیت نصب این حفاظ ها برای طبقات بالاتر نیز کمتر از طبقات پایین نیست چرا که پنجره های فاقد حفاظ زنگ خطر بسیار جدی برای خانواده هایی است که فرزند کوچک در خانه دارند، پس بهتر است جهت ایمن سازی منزل خود با صرف هزینه بسیار اندک اقدام به نصب این سازه ها نموده و از بروز هر گونه حوادث ناگوار جلوگیری نمایید.
از دیگر دلایلی که نصب حفاظ پنجره ها را ضروری می سازد امکان شکستن پنجره ها در اثر اصابت هر نوع شی سخت می باشد، می دانیم که شیشه های ضد ضربه و یا نشکن از نظر هزینه چندان مقرون به صرفه نیستند بنابراین شما می توانید با نازل ترین قیمت از شیشه های خود محافظت نمایید، مخصوصا اگر در مناطق پرترددی مثل پارک ها که محل بازی بچه ها میباشد زندگی می کنید ضرورت نصب حفاظ ها دو چندان می گردد.
در صورتی که سایر ساکنین یک آپارتمان برای پنجره های خود حفاظ نصب کرده اند بهتر است جهت هماهنگی با آنها شما هم از این سازه استفاده نمایید، مخصوصا که امروزه انواع حفاظ های پنجره در طرح و رنگ و جنس های متنوعی وجود دارند و شما میتوانید متناسب با معماری و حتی دکوراسیون داخلی منزل خود حفاظ های مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
حفاظ های پنجره در انواع جنس ها، مدل ها و طرح های متنوعی یافت می شوند که از جمله آهن ، آلومنیوم، شبه چوب، استیل در مدل های آکاردئونی، رولی، برمودایی و … که به صورت ثابت و متحرک نصب می شوند، اشاره کرد. انواع مدل های آهنی این حفاظ ها نیز در طرح های ساده و فرفورژه تولید می گردد که فرفورژه ها به دلیل تنوع بالایی که در طرح و رنگ های مختلف دارند محبوبیت بیشتری در میان افراد دارند.
گاها شرایطی پیش می آید که افراد تمایلی به نصب حفاظ در قسمت خارجی ساختمان ندارند در این شرایط امکان نصب حفاظ پنجره از قسمت داخلی ساختمان نیز وجود دارد که نه تنها مشکلی به وجود نمی آورد بلکه مزایایی نیز دارد. یکی از مهم ترین مزایای این نوع حفاظ ها کنترل نور ورودی به میزان دلخواه می باشد، مثلا ممکن است بازتاب نور پنجره روی تلویزیون برای افراد آزاد دهند باشد در این شرایط با انتخاب طرح حفاظ مناسب می توان این مشکل را برطرف نمود از طرفی دیگر می توانید طرح و رنگ حفاظ های نصب شده از داخل را متناسب با دکوراسیون منزل خود انتخاب نمایید که نمای داخلی منزلتان نیز به هم نریزد.
ضرورت نصب حفاظ های پنجره در ویلاها:
در صورتیکه که در خانه های ویلایی زندگی میکنید، پنجره های بی حفاظ معمولا محل مناسبی برای دورهمی های خانوادگی شما نخواهند بود، چون همانطور که پیشتر هم اشاره شد والدین هر اندازه نیز در مراقبت از کودکان تلاش نمایند باز هم ذره ای غفلت منجر به بروز خطرات جانی جبران ناپدیری خواهد شد، از طرفی در خانه های ویلایی به علت ارتفاع کم پنجره ها از کف زمین امکان ورود هر نوع حشره ای اعم از حشرات خطرناک و یا حیوانات اهلی وجود دارد بنابراین نصب حفاظ پنجره در این محل ها بی نهایت حائز اهمیت خواهد بود. از سوی دیگر تصور خانه ای بدون حفاظ فضایی بی روح و کسل آور را در محیط خانه ایجاد می کند که با نصب انواع حفاظ های زیبا و مدرنی که امروزه در بازار وجود دارند رنگ و روح تازه ای به محل زندگی شما تزریق می گردد.
حفاظ پنجره انواع مختلفی دارند که بسته به مکانی که قرار است در آن نصب گردد نوع و جنس آنها و قطعا قیمت آنها متفاوت از هم می باشند. در زیر به چند مورد از این نوع حفاظ ها اشاره می نماییم.
حفاظ پنجره پلاستیکی: در ساخت این حفاظ ها معمولا از کامپوزیت یا وینیل استفاده می شود که در رنگ های متنوعی ارائه می شود. قیمت حفاظ پنجره پلاستیکی نسبت به سایر حفاظ ها نسبتا پایین می باشد.
حفاظ پنجره چوبی: این نوع نرده های پنجره از قدیمی ترین نوع حفاظ پنجره می باشند و قیمت آنها نسبت به دیگر متریال ها گران تر می باشد.
حفاظ پنجره شیشه ای: این نوع سازه ها که از نوع شیشه می باشند، ظاهری شفاف و زیبا دارند و بسته به نوع شیشه ای که در ساختار آنها به کار می رود قیمت آنها نیز متفاوت است.
حفاظ پنجره فلزی: این نوع نرده ها به دلیل زیبایی و مقاومتی که دارند جزء پرطرفدارترین حفاظ های موجود در بازار می باشند، از طرفی دیگر قیمت مناسب آهن و همچنین امکان طرح دادن به آن و همچنین رنگ آمیزی آن به رنگ های دلخواه که متناسب با معماری و دکوراسیون ساختمان باشد نیز از دیگر ویژگی هایی است که به محبوبیت آنها می افزاید. شما می توانید برای کسب اطلاعات در رابطه با انواع حفاظ های آهنی برای پنجره های ساختمان های خود با مشاوران حفاظ ثامن تماس گرفته و از راهنمایی های رایگان آنها در این زمینه استفاده نمایید.
حفاظ پنجره استیل: این نوع حفاظ ها بیشتر برای مکان هایی چون بانک ها مورد استفاده قرار می گیرد که علاوه بر امنیت ساختمان، زیبایی آن را نیز بیشتر می کنند.
آیا صاحب خانه باید برای پنجره حفاظ نصب کند ؟
یکی از قوانینی که برای نصب حفاظ پنجره وجود دارد اینست که در زمان عقد قرارداد رهن یا اجاره که توسط صاحب خانه و مستاجر منعقد می گردد، بایستی مستاجر حتما صاحب خانه را از داشتن کودک خردسال مطلع سازد . در شرایطی که مستاجری با کودک ۱۰ ساله یا کوچکتر در آپارتمان زندگی می کند و یا به طور منظم زمان زیادی را در آنجا سپری میکند، صاحب خانه باید اقدام به نصب حفاظ پنجره نماید تا از بروز خطر سقوط کودک جلوگیری نماید ولی برای پنجره هایی که صرفا به عنوان خروجی آتش عمل می کنند و یا قرار نیست هیچ زمان باز یا بسته شوند نیازی به نصب این حفاظ ها ندارند.
کارگاههای حفاظ ثامن سالهاست در زمینه ساخت و نصب انواع حفاظ های درب و پنجره آهنی فعالیت می نمایند، شما می توانید با اطمینان خاطر از کیفیت محصولات این شرکت، انواع حفاظ های آهنی مورد نیاز برای ساختمان خود را به آنها سفارش دهید.
بدون دیدگاه