نصب حفاظ 7487487484848544854584854

امروزه با توجه به افزایش چشمگیر رشد جمعیت و از طرفی رشد بیش از حد نرخ بیکاری و بدنبال آن طبعا افزایش جرم وجنایت نیاز انسان به امنیت بیشتر از هر زمان احساس میشود. با این حال در این میان هنوز هم هستند افراد زیادی که از نصب حفاظ برای ساختمان های خود امتناع می کنند و یا بعضا از حفاظ های غیر ایمن و روش های سنتی برای این موضوع استفاده می کنند. شاید این افراد همچنان به اهمیت نصب انواع حفاظ های روی دیوار، پنجره، بالکن و درب های آکاردئونی در حفظ و برقراری امنیت ساختمان پی نبرده اند. امروزه روش های متنوع و با ضریب امنیتی بالایی برای ایمنی ساختمان وجود دارند ولی با توجه به هزینه های گزافی که برخی از آنها بر دوش مشتریان و مالکان ساختمان ها می گذارند، توصیه می شود از انواع حفاظ های آهنی که هم از نظر امنیت، هم زیبایی و هم قیمت بسیار مناسب برای همگان می باشند استفاده کنید. در هر مرحله از سفارش، خرید و نصب این حفاظ ها توجه به چندین نکته مهم بسیار ضروری است که در غیر اینصورت ممکن است خسارت های جبران ناپذیری به خود یا اطرافیان خود بزنید. به عنوان مثال اگر حفاظی نامتناسب و ناایمن را خریداری نمایید ممکن است در کوتاه مدت مجبور به پرداخت هزینه های مازاد برای تعویض یا تعمیر آنها باشید و یا حدالامکان وقوع سرقت از ساختمان خود را نه تنها کم نکرده بلکه افزایش دهید. پس حتما قبل از اقدام به خرید و نصب انواع حفاظ های آهنی اطلاعات لازم و کافی را کسب نموده و با دانش و آگاهی جامع محصول خود را تهیه نمایید، بدین منظور کارشناسان حفاظ ثامن به صورت تمام وقت پاسخگوی سوالات شما مشتریان محترم می باشند.

آخرین مرحله در خریداری حفاظ، نصب و اجرای آن در محل مورد نظر است. این مرحله حساسیت های خاصی دارد که حتما بایستی مورد توجه قرار گیرد. در این مطلب می خواهیم شما را با آنچه که یک خریدار حفاظ قبل از نصب باید بداند آشنا سازیم.

 

نصب حفاظ 8754854785747848748748748748

 

نکاتی که یک خریدار حفاظ قبل از نصب باید بداند

  • قبل از هر چیزی اگر قصد خرید و نصب حفاظ دارید حتما قرار داد خرید را مکتوب و رسمی نوشته و امضا نمایید.
  • در قرار داد حتما یک بند مهم، یعنی بیمه نصابان را اضافه نمایید، طبق قانون، نصب این سازه ها، کار در ارتفاع محسوب می شود و می بایست اسامی افرادی در زمان نصب حضور خواهند داشت روز قبل به بیمه اطلاع داده شده و برگه ماموریت با نام و آدرس دقیق کارگاه تولیدی و محل نصب حفاظ و تاریخ انجام ماموریت صادر گردد(با وجود این بیمه، اگر حادثه‌ای در محل نصب متوجه نصاب‌ها یا هر فرد دیگری شود، هیچ مسئولیتی متوجه خریدار و تولیدکننده نخواهد بود و شرکت بیمه‌گذار تمام مسئولیت جبران خسارت درمانی و فوتی را بر عهده خواهد گرفت).
  • این بیمه هزینه ای برای خریدار حفاظ روی دیوار وپنجره ندارد یعنی این که هزینه ای بابت بیمه شرکت پرداخت نمی کنید، در اصل کارفرما باید از بیمه بودن نصابان اطمینان حاصل نمایید.
  • از دیگر نکات مهمی که حتما باید به آن توجه نمایید اینست که در همین قرارداد تنظیمی خود حتما به روش های رنگ آمیزی، جوشکاری، کیفیت مواد و … نیز اشاره نموده و ثبت نمایید چرا که ممکن است در نهایت کاری با رنگ آمیزی معمولی به جای رنگ الکترواستاتیک، جوشکاری الکترود به جای جوش گاز CO2 و کیفیت پایین مواد به شما تحویل دهند در حالیکه هزینه برعکس آنها را پرداخت کرده اید. همه این موارد ذکر شده در تعیین قیمت نهایی محصول بسیار موثر می باشند.
  • نام همه ی کارگرانی که در محوطه ساختمان شما مشغول به کار هستند حتما باید در بیمه نامه ذکر شود.
  • ترجیحا از کارگران و اتباع خارجی که شامل بیمه نمی شوند استفاده نکنید چرا که در صورت بروز حادثه کارفرما به دو جریمه محکوم خواهد شد.
  • بیمه بدون نام فاقد اعتبار است، پس هرگز از بیمه نامه های بدون نام استفاده نکنید.

متاسفانه بسیاری از اشخاص هستند که بستن قراداد و لحاظ کردن  بند های مناسب در قرارداد را که یک امر مهم از نظر حقوقی است را جدی نمی گیرند و بدون داشتن اطلاعات کافی نسبت به کارهای ساختمانی اقدام می نمایید.

نصابان محترم چندین نکته را در هنگام نصب حفاظ روی دیوار باید رعایت کنند.

 

  • حتما خود را بیمه نمایید.
  • با دقت و حوصله کافی انواع حفاظ ها را نصب نمایید.
  • هنگام سوراخ کردن دیوار مراقب سیم های برق باشید، چون اکثر سیم های برق از قسمت های زیرین درپوش ها که قرار است حفاظ ها روی آن نصب شوند عبور می کنند و اگر در هنگام سوراخ کاری با دریل قطع شوند مشکلی بزرگ را پدید می آورند. بنابراین یک خریدار قبل از نصب حفاظ باید به نقشه برق کشی محوطه ساختمان آگاه باشد. در صورت لزوم می تواند سنگ های قرنیز را برای شناسایی مسیر سیم کشی بردارد چرا که اگر در هنگام سوراخ کاری و نصب مشکلی پیش بیاید و برق محوطه قطع شود هزینه زیادی را به بار آورده و غیر از آن حتما سیم کاری باید بعد از اجرای نمای ساختمان به صورت رو کار انجام شود.

 

نصب حفاظ 7897484747458458447

 

نصب حفاظ را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد:

  • اندازه گیری و کارشناسی اولیه
  • نصب حفاظ

اندازه‌گیری و کارشناسی حفاظ:

به عنوان اولین مرحله از پیش تولید هر پروژه‌ای یک کارشناس برای اندازه گیری به محل نصب اعزام می گردد. بعد از اندازه‌گیری دقیق و محاسبه تمام فراز و فرودهای روی دیوار، کارشناس باید جنس دیوار و سایر موارد خاص مانند محاسبه قسمت‌های قوس‌دار روی دیوار یا سردرب و همچنین وجود موانعی مانند لوله گاز و … را با دقت کامل انجام دهد.

یکی از نکات مهمی که در مراحل ساخت ساختمان باید به آن توجه کرد اینست که در صورتی که از اول قصد نصب حفاظ را دارید حتما مقدمات آن را حین ساخت ساختمان فراهم نمایید. گاها به دلیل نبود بستر مناسب با نظر کارشناسان محترم از پروفیل کشی در سایزهای مختلف برای این امر استفاده می شود.  ولی در سایر مواقع باید از درپوش های مختلفی که حفاظ های روی آنها جای ساز می شوند استفاده کرد تا بعد از اتمام کار ساختمان سازی برای نصب حفاظ دچار مشکل نشوید.

نصب اصولی و صحیح حفاظ نیاز به تجربه و مهارت و همچنین اطلاعات فنی به خصوصی دارد. به عنوان مثال نصاب باید بداند که حفاظ را طوری روی عرض دیوار نصب کند که شاخه‌های نوک تیز رو به پایین حفاظ در کنار لبه بیرونی دیوار باشد تا امکان بالا رفتن از دیوار را به فرد مهاجم ندهد. یا اینکه فرد نصاب باید انواع مصالح و  دیوارها را بشناسد و از ابزار درستی برای نصب در هر نوع دیواری استفاده کند تا هم به سازه دیوار آسیب نرساند و هم حفاظ به بهترین نحو ممکن نصب شود.

 

نصب حفاظ 7487487484848544854584854

چرا نصابان انواع حفاظ باید بیمه شوند:

بنا به دلایل خطر آفرین متعددی بهتر است نصابان محترم حتما بیمه شوند.

  • خطر برخورد با حفاظ های نوک تیز

معمولا برای ممانعت از ورود هر گونه جنبنده ای به داخل ساختمان نوک میلگردهای مصرفی در ساخت حفاظ های روی دیوار را با چکش یا سایر تجهیزات تیز و برنده  می کنند که خطر برخورد آنها با بدن انسان در نصب و جابجایی بسیار بالا میباشد .

  • نصاب حفاظ نرده ای در خطر سقوط

کلیه فعالیت نصاب نرده حفاظ روی دیوار در ارتفاع است و با کوچکترین بی احتیاطی ممکن است جان نصاب به خطر بیفتد و هر چقدر تراکم بیشتر شود خطر گیر کردن به یکی از میله ها نیز بیشتر می شود.

  • وزن بالای نرده حفاظ روی دیوار

وزن سازه ها به دلیل تولید در متراژ و تراکم بالا در اکثر موارد بسیار بالا می باشند  ولی نصاب حفاظ میداند که چگونه تعادل خود را در ارتفاع و در میان شاخه ها حفظ کند.

  • اصول پایه پایه گذاری صحیح و تراز نرده ها

شاید گمان کنید که نصب حفاظ کاری نیست جز قرار دادن شاسی ها کنار هم و جوش زدن آنها به یکدیگر ولی اینگونه نیست و نکات و ترفندهای مختلفی برای نصب وجود دارد.

  • یک نصاب حرفه ای نسبت تراکم شاخه ها را در نظر می گیرد.
  • کلیه مراحل نصب را نسبت به وزن تقسیم شده روی دیوار آنالیز می کند.
  • شاسی کشی را بر پایه اصول و قوانین خاصی انجام می دهد.
  • هر مرحله از نصب که پیش می رود شاسی ها وتعادل وزنی حفاظ ها را بررسی می کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *