تعیین قیمت حفاظ روی دیوار

یکی از نکاتی که در صنعت ساختمان سازی بسیار حایز اهمیت می باشد، امنیت آن ساختمان است. بدین منظور روش های متنوعی برای حفظ ایمنی ساختمان ها وجود دارد که گاها قبل از اتمام کار ساختمان سازی باید مقدمات لازم برای اجرای سازه های حفاظتی روی ساختمان را فراهم کرد، البته باید خاطر نشان کرد که قیمت حفاظ دیوار یکی از مهمترین عوامل در انتخاب نوع آن است و تعیین قیمت حفاظ روی دیوار به دلیل تنوع زیادی که در انواع حفاظ های موجود در بازار وجود دارد کار چندان ساده ای نبوده و به عوامل متعددی بستگی دارد.

در زمان های نه چندان دور امنیت دیوارهای ساختمان فقط در نرده های نیزه ای ساده و یا سیم خاردار خلاصه می شد، اما امروزه نسل جدیدی از حفاظ روی دیوار وارد بازار شده اند که هم از نظر زیبایی و هم امنیت جایگاه حفاظ های قدیمی را تصاحب کرده است. هر چند امروزه روش های پیشرفته متعددی از جمله استفاده از دزدگیر، دوربین مدار بسته و … وجود دارند تا ضریب امنیت ساختمان را افزایش دهند اما همچنان حفاظ های روی دیوار همچنان سفت و سخت جایگاه خود را در بین محافظان ساختمان حفظ کرده اند چرا که علاوه بر امنیت، با ظواهر زیبای خود زیبایی خیره کننده ای نیز به ساختمان ها می بخشند.

 

تعیین قیمت حفاظ روی دیوار  94797849874968479687498454748418

 

عوامل تعیین کننده قیمت انواع حفاظ های روی دیوار:

در وهله اول بهتر است عنوان کنیم که امروزه به لطف پیشرفت صنعت و تکنولوژی انواع متعددی از حفاظ های روی دیوار تولید می شوند که از هر نظر منحصر بفرد می باشند. انتخاب نوع حفاظ نیز یک سلیقه کاملا شخصی است و شما می توانید بسته به نمای ساختمان خود یا میزان بودجه ای که تمایل به صرف آن برای تهیه حفاظ دارید سازه خود را انتخاب نموده و خریداری نمایید. عوامل مختلفی مانند مواد مصرفی، مدل حفاظ، تراکم، ارتفاع، عرض و متراژی از دیوار شما که نیاز به حفاظ دارد و… در تعیین قیمت حفاظ دیوار نقش دارند.

مدل حفاظ

یکی از عوامل تعیین قیمت حفاظ دیوار، نوع و طرح آن است. قطعا میزان انرژی، زمان وهزینه ای که صرف ساخت حفاظ های آهنی چون حفاظ لیلیومی، شاخ گوزنی می شود برای تولید حفاظ نیزه ای ساده نیاز نخواهد بود، بنابراین طبیعی است که قیمت طرح های جدید نرده، مانند شاخ گوزنی، لیلیومی، نخل مرداب به دلیل مدت زمان زیادی که صرف ساخت آن ها می شود بالاتر باشد.

می دانید که برای تولید این محصولات ظریف، قطعات کوچک میلگرد ۱۰ را با جوش های دو طرفه به شاخه اصلی آن وصل می کنند. بالطبع به همان میزان زحمتی که برای ساخت این مدل ها کشیده می شود، در مقابل، امنیت ساختمان شما نیز تضمین می شود. درست است که با سفارش مدل های جدید حفاظ روی دیوار هزینه بیشتری نسبت به مدل های قدیمی پرداخت می شود  ولی در عوض خیالتان از بابت امنیت ساختمان راحت می گردد چرا که به دلیل ساختارهای خاصی که دارند و به دلیل استفاده از میلگردهای تیز و برنده در ساختار آنها دیگر هیچگونه ورود غیر مجازی به ساختمان شما امکانپذیر نمی باشد چون فقط دیدن این حفاظ ها روی دیوار خانه شما کافیست تا رعب و وحشت به دل سارقان بیفتد و از اقدام به دزدی منصرف گردند، در صورتی که شخصی جسارت لازم را نیز پیدا کند قطعا خسارات جبران ناپذیری را متحمل خواهد شد.

رنگ آمیزی حفاظ

رنگ آمیزی نیز یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار در تعیین قیمت حفاظ دیوار می باشد. می دانید که روش های رنگ آمیزی متنوعی وجود دارد که یکی از ساده ترین آنها استفاده از رنگ های مایع است که با استفاده از ابزارآلات مختلفی می توان نرده ها را رنگ آمیزی نمود، اما آیا این روش رنگ آمیزی با مثلا قلمو  برای رنگ کردن حفاظ های نخل مرداب،شاخ گوزنی و لیلیومی با آن شاخه های درهم تنیده و اجزای ریزشان امکانپذیر است، این روش رنگ آمیزی شاید برای رنگ آمیزی نرده های ساده نیزه ای مفید واقع شود ولی قطعا برای سایر حفاظ های امروزی مناسب نخواهد بود. شاخه های مستحکم این حفاظ ها به گونه ای در هم تنیده شده که رنگ کردن آن را با مشکل مواجه می کند. حفاظ هایی که در گروه صنایع فلزی حفاظ ثامن تولید می شوند اغلب با روش الکترواستاتیک رنگ می شوند، به نحوی که حتی یک نقطه روی آن بی رنگ نمی ماند. این نوع رنگ آمیزی بسیار با کیفیت بوده و از دوام و ماندگاری بالایی در شرایط آب و هوایی متغیر برخوردار می باشند. بهتر است قبل از اقدام به رنگ آمیزی شاخه ها را از هرگونه آلودگی و جای جوش پاک کرده و سپس آن را رنگ آمیزی کنید. بنابراین به دلیل کیفیت بالایی که این روش رنگ آمیزی دارد، قطعا در قیمت نهایی محصول نیز تاثیر گذار خواهد بود.

 

تعیین قیمت حفاظ روی دیوار  9874987498479867496854196874

 

طرح حفاظ

طرح  سازه انتخابی شما نیز در تعیین قیمت حفاظ دیوار نقش دارد. همانند سایر انواع حفاظ های آهنی مثل حفاظ های درب و پنجره فرفورژه که در صورت انتخاب طرح های پیچیده قطعا شما موظف به پرداخت هزینه بیشتری خواهید، حفاظ های روی دیوار نسل جدید نیز به دلیل طراحی های سخت و پیچیده ای که دارند در کنار برقراری امنیت بالا برای ساختمان، باعث زیباتر دیده شدن نمای ساختمان نیز می گردند، بنابراین شما مشتریان محترم در صورت انتخاب طرح های پیچیده حفاظ باید هزینه بیشتری را نسبت به انتخاب حفاظ های ساده پرداخت نمایید. به عنوان مثال حفاظ شاخ گوزنی که با الهام از شاخ های گوزن ساخته شده است ضریب امنیت بالایی دارد و با داشتن شاخه های تیز و برنده درصد ورود سارقان و حیوانات به داخل ساختمان را به صفر می رساند و یا مدل لیلیوم که به دلیل طراحی سختی که دارد و رنگ آمیزی مشکل آن بالاترین قیمت را در میان مدل های حفاظ روی دیوار دارد از طرفی مدل یک طرفه حفاظ نیزه ای ارزانترین  و ساده ترین مدل حفاظ روی دیوار است.

تراکم حفاظ

یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار در تعیین قیمت حفاظ انتخابی تراکم آن است. تراکم حفاظ در واقع به تعداد شاخه های عمودی که در یک متر از سازه در کنار هم قرار گرفته اند اطلاق می شود. طبیعتا در صورت سفارش سازه با تراکم بالاتر برای ایمنی بیشتر تعداد شاخه های عمودی که کنار هم جوش خورده اند بیشتر شده و بنابراین میزان آهن مصرفی افزایش یافته و هزینه پرداختی شما نیز بیشتر می شود. به دلیل اینکه حفاظ از جنس آهن ساخته می شود و آهن نسبت به وزنی که دارد قیمت گذاری می شود. با افزایش تراکم شاخه ها، وزن حفاظ نیز بالاتر می رود و مجبور می شوید برای خرید حفاظ هزینه بیشتری متقبل شوید. به شما توصیه می شود درصورتیکه دورتا دور خانه تان با ساختمان پر شده است هزینه زیادی برای پرتراکم ساختن سازه خود صرف نکنید، اما در صورتی که ساختمان یا ویلای شما خارج شهر است یا دیوارهای کوتاهی دارد حتما از نرده با تراکم بالا استفاده کنید.

ارتفاع و عرض دیوار

دو عامل مهم دیگر که در تعیین قیمت حفاظ دیوار نقش دارند طول و عرض دیوار است. در صورتی که دیوار ساختمان شما کوتاه باشد برای حفظ امنیت ساختمان باید نرده با ارتفاع بلند سفارش دهید. ارتفاع نرده ها با توجه به مدلی که دارند بین ۵۰ تا ۱۵۰ سانتیمتر متغیرند. با توجه به نیاز خود می توانید موقع سفارش ارتفاع آن را کم و زیاد کنید. پر واضح است که هرچه ارتفاع نرده بیشتر باشد مقدار آهن مصرفی نیز افزایش یافته در نتیجه قیمت آن بیشتر می شود. پهنای حفاظ دیوار نیز باید به گونه ای باشد که هیچکس نتواند روی عرض دیوار بایستد. البته مدل های جدید حفاظ ها از جمله شاخ گوزنی و بوته ای، نخل مرداب و …به دلیل داشتن شاخه های تیز و برنده زیادی که به اطراف گسترده شده اند، باعث افزایش پهنای حفاظ می شوند. در صورت نیاز به نرده های عریض تر می توانید بعد از مشاوره گرفتن از طراحان حفاظ ثامن عرض مناسب را سفارش دهید.

در کنار تمامی عواملی عنوان شده در مطلب فوق، عوامل دیگری هر چند ناچیز در تعیین قیمت حفاظ روی دیوار نقش دارند، به عنوان مثال جوشکاری CO2 به دلیل مقاومت بالایی که دارد و همچنین نیاز به فرد حرفه ای برای انجام آن قیمت حفاظ را هر چند کم ممکن است تغییر دهد. اجرت ساخت، هزینه های حمل و نقل و هزینه نصاب از دیگر هزینه های جانبی برای نصب انواع حفاظ های روی دیوار می باشند که در صورت سفارش سایر انواع حفاظ های مورد نیاز برای ساختمان می توانید از مقادیر آنها بکاهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *