ساخت و نصب حفاظ آهنی 7848498496886541784445566988

هنگامی که بحث امنیت خانه در میان باشد، اولین چیزی که بسیاری از صاحب خانه ها برای آن سرمایه گذاری می کنند، ساخت و نصب حفاظ آهنی حفاظ برای جلوگیری از ورود هر گونه مزاحم به داخل ساختمان می باشد. این روزها  به دلیل سرقت های زیادی که از املاک مردم صورت می گیرد، تقاضا برای حفاظ های امنیتی بسیار زیاد است، به همین دلیل انواع حفاظ استیل، آلومینیومی، آهنی و … در  طرح های مختلف در دسترس افراد است. حفاظ های آهنی برای قسمت های مختلف ساختمان از جمله روی دیوارها، درب های ورودی، پنجره و بالکن نصب می گردند تا علاوه بر پیشگیری از وقوع دزدی و سرقت از سقوط اشیا و کودکان از ارتفاع نیز ممانعت نمایند.

در زیر به چند مورد از نکاتی که به هنگام ساخت حفاظ آهنی بایستی مورد توجه قرار گیرد اشاره می نماییم.

نوع کاربرد

برای اقدام به ساخت و نصب حفاظ آهنی بایستی در وهله اول بدانید که این حفاظ برای چه بخشی از ساختمان استفاده خواهد شد. برای زمین داران و صاحبان زمین و املاک ، حفاظ های مشبک امنیتی به جلوگیری از سرقت از زمین ها کمک می کنند. در منازل مسکونی نیز صاحب خانه ها معمولا این حفاظ ها را در ورودی و خروجی درب ها و پنجره های منازل و همچنین برای حفاظت از ساختمان  دور تا دور دیوار ها نصب می کنند.

 

ساخت و نصب حفاظ آهنی 7848498496886541784445566988

 

طراحی حفاظ

توجه داشته باشید که طراحی حفاظ های پنجره شما به گونه ای باشد که امکان عبور سر و بدن از آنها حتی برای کودکان وجود نداشته باشد. امروزه کاربرد فرفورژه که خود آهن نرم شده ای می باشد که قابلیت شکل پذیری به طرح و فرم های مختلف را دارا می باشد و برای طیف وسیعی از پنجره ها و درب های شیشه ای مورد استفاده قرار می گیرد، گفته می شود که به دلیل نازک و کشیده تر شدن آنها، همچون سازه های آهنی از مقاومت بالایی برخوردار نیستند و از طرفی به دلیل طرح های خاصی که به آنها داده می شود گاها ممکن است به دلیل توانایی عبور کودکان از میان نرده های آنها خطرآفرین باشند. اما شما مجبور نیستید طراحی حفاظ خود را تنها به یک نوع مصالح و مواد و تنها با اشکال فرفورژه محدود کنید . شما می توانید برای حفاظت از درها و پنجره ها از شبکه های آهنی و به شکل کشویی استفاده کنید و اجازه عبور افراد را تا حد زیادی محدود کنید و با خیال راحت فرزندان خود را در خانه و با امنیت کافی برای عدم عبور از حفاظ رها کنید.

دسترسی اضطراری

یکی از نکات مهمی که به هنگام ساخت و نصب حفاظ آهنی باید به آن توجه نمایید اینست که آیا امکان خروج شما از این حفاظ ها در موارد اضطراری وجود دارد یا نه؟ در طراحی مدرن پنجره های امروزی ویژگی ” فرار اضطراری ” نیز به آپشن های انواع حفاظ ها افزوده می شود، در این نوع حفاظ ها، حفاظ پنجره شما بخشی دارد که در موارد ضروری باز می شود، بنابراین درچنین پ موارد اضطراری شما می توانید حفاظ را باز کرده و از ساختمان خارج شوید.

رنگ آمیزی

از دیگر موارد مهم در ساخت انواع حفاظ های آهنی نحوه ی رنگ آمیزی آن ها می باشد، معمولا برای جلوگیری از وقوع هر نوع زنگ زدگی در فلزات به کار رفته در ساختار این سازه ها، بهتر است قبل از رنگ آمیزی از ترکیب ضد زنگ استفاده نمایید تا مقاومت رنگ برای طولانی مدت دوام داشته باشد. امروزه در اکثر صنایع فلزی و از جمله گروه تولیدی حفاظ ثامن از روش رنگ آمیزی الکتروستاتیک استفاده می گردد که در برابر شرایط جوی مختلف از جمله باد و باران و تابش مستقیم آفتاب از دوام و ماندگاری بسیار زیادی برخوردار می باشند. روش کار این نوع رنگ آمیزی بدین صورت است که محصولات آهنی را در اتاقک هایی قرار میدهند که در معرض پاشش رنگ به روش الکتریسیته قرار می گیرند و سپس درون کوره هایی با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می دهند تا به اصطلاح رنگ پخته شود.  این کار معمولا برای حفاظ هایی است که یک رنگ هستند، مانند سیاه و سفید، نقره ای، قهوه ای . با این حال، اگر شما در طراحی حفاظ خود رنگ خاصی را مد نظر دارید لازم است آن را به صورت دستی رنگ کنید همچنین این رنگ ها بعد از دو تا سه سال نیاز به تجدید خواهند داشت.

 

ساخت و نصب حفاظ آهنی 7874

 

ایمنی کافی این سازه ها  

در زمان خرید هر کدام از این سازه ها از جمله درب های آکاردئونی، حفاظ های روی دیوار یا سایر محصولات، مهم ترین نکته ای که باید در نظر بگیرید ایمنی حاصل از این سازه هاست. پس در انتخاب جنس مواد، کیفیت و مرغوبیت کافی آنها حتما دقت نمایید. در صورت داشتن اطلاعات کافی با یکبار هزینه بهترین نوع و جنس را خریداری می نمایید، و در کوتاه مدت به پرداخت هزینه ی اضافی برای تعمیر یا تعویض احتیاج نخواهید داشت. به عنوان مثال استفاده از میلگردهای با شماره استاندارد متناسب با هر حفاظ روی دیوار، یا به کار بردن تسمه های مرغوب، قفل های استاندارد، دارا بودن حداقل ساختار سه لوزی در درب های آکاردئونی از جمله مسائلی است که در بحث برقراری امنیت توسط هر کدام از سازه ها مطرح می گردد، از جمله ویژگی های مهم دیگر در ساخت و نصب حفاظ که بهتر است مورد توجه قرار گیرند اینست که مقطع ریلی بالای درب با اندازه 50*50 ساخته شود. مقطع کناری درب آکاردیونی هم در ابعاد 30*50 و از تسمه 20*5 در این حفاظ ها استفاده شود. از سایر مواردی که در ساخت استاندارد این سازه ها بایستی رعایت گردند می توان به روش جوشکاری آنها اشاره کرد که ترجیحا از جوش های گازCO2 و به صورت دو طرفه هم در ساخت و هم در نصب این سازه ها استفاده گردد و بهتر است جهت ممانعت از بروز هر نوع مشکلی در عبور جریان برق سطح فلز عاری از رنگ بوده و از قبل به طور کامل تمیز گردد. بهتر است در مراحل ساخت سازه های آهنی، برش و صیقل لبه های جوش خورده توسط دستگاه انجام گیرد تا کاملا نقص های آن از بین بروند.

شما میتوانید برای دریافت اطلاعات لازم در رابطه با ساخت و نصب این محصولات با کارشناسان مجرب حفاظ ثامن تماس بگیرید تا آنها با مشاوره ی رایگانی که به شما می دهند شما را در انتخاب بهترین سازه راهنمایی نمایند.

نکاتی که در زمان نصب این نوع حفاظ ها روی دیوار بایستی مورد توجه قرار گیرند:

اولین مرحله از نصب این سازه ها روی دیوار این است که شما با انواع بستر دیوار به طور کامل آشنایی داشته باشید، چرا که حفاظ های روی دیوار روی این بستر ها سوار می شوند. درپوش ها در انواع مختلف از جمله درپوش سنگی، فلزی و یا به میزان کمتری انواع دیگری از متریال ها وجود دارند که شرایط نصب روی هر کدام از آنها متفاوت است.  از دیگر نکاتی که در نصب حفاظ مورد توجه قرار می گیرد اینست که این حفاظ ها پس از ساخته شدن بایستی روی یک شاسی که ممکن است از جنس میلگرد نمره 10 و یا شاسی پروفیلی باشد قرار گیرند. بهتر است به این نکته اشاره کنیم که شاسی های پروفیلی از استحکام و مقاومت بالاتری  نسبت به شاسی های میلگردی برخوردارند و از صدماتی که در هنگام تکان های شدید ممکن است به دیوار وارد شود جلوگیری کرده و یا به حداقل می رسانند.

نصب حفاظ بسته به نوع دیوار نیز مراحل مختلفی دارد،  در اغلب موارد با استفاده از دریل روی دیوار سوراخ‌هایی ایجاد می‌کنند و با قرار دادن پین داخل آنها و اتصال این پین‌ها به پایه حفاظ، اقدام به نصب حفاظ های روی دیوار می نمایند. حفاظ ها علاوه بر اتصال به سطح دیوار باید به یکدیگر نیز اتصال یابند تا سازه نهایی مستحکم و مقاومتر گردد. پس از پایان نصب حفاظ نیز بهتر است محل‌های جوشکاری با اسپری لکه‌گیری شوندتا نمای ظاهری حفاظ شود.

همچنین گاهی به دلیل عدم وجود بستر مناسب نباز به استفاده از پروفیل در سایزهای مختلف است که انجام این امر با کارشناسی  کارشناسان محترم حفاظ ثامن قبل از نصب مشخص می‌شود و در صورت نیاز، در روز نصب حفاظ، بستر کار پروفیل‌کشی می‌شود.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *