یکی از مهم ترین مسایلی که از دیرباز مورد توجه عموم مردم بوده است مسئله ایمن سازی محیط زندگی و فراهم سازی امنیت برای اعضای خانواده می باشد. امروزه برای این کار روش های متنوعی وجود دارد به عنوان مثال در کنار استفاده از سیستم های امنیتی الکترونیکی می توان از انواع درب های ضد سرقت، درب های آکاردئونی، انواع حفاظ های آهنی برای بالای دیوار ها و پنجره ها نیز استفاده کرد. در صورت استفاده از این نوع حفاظ ها امکان راه یابی دزدان به محیط خانه یا محل کار به حداقل می رسد.
اگر بخواهیم از محیط خارجی خانه به سمت داخل منزل پیش برویم اولین محل عبور سارقان از در ورودی حیاط می باشد بدین منظور انواع حفاظ های آهنی متناسب با ارتفاع دیوار ساختمان یا ویلای شما وجود دارند که بسته به سلیقه و البته بودجه خود می توانید نوع دلخواه را تهیه نمایید. از انواع حفاظ های آهنی بالای دیوارها می توان به حفاظ شاخ گوزنی، نیزه ای، لیلیوم و … اشاره کرد. با اینکه تمامی انواع این حفاظ های آهنی به دلیل داشتن ویژگی و مزایای خاص در حفظ امنیت محل زندگی افراد تاثیر بسزایی دارند ولی از بین این حفاظ ها، حفاظ لیلیومی بهترین و ایمن ترین حفاظ شناخته شده است چرا که شاخه های آن طوری در هم تنیده شده اند که اجازه ورود هیچ نوع موجود زنده ای را به داخل خانه نمی دهند، فقط هواست که می تواند از میان این شاخه ها عبور کند. از مزایای این حفاظ ها می توان به نفوذ ناپذیر بودن، متنوع بودن و عدم نیاز به رسیدگی مداوم آن ها اشاره کرد. چرا که رنگ آمیزی آن ها به گونه ای است که خاصیت ضد زنگ داشته و در برابر باران و باد و آفتاب مقاومت بالایی دارند.
بعد از درب حیاط یا محیط بیرونی به درب اصلی آپارتمان میرسیم، برای محافظت از درب ورودی آپارتمان در کنار استفاده از درب های ضد سرقت بهتر است از حفاظ آهنی دیگر مثل درب های آکاردئونی استفاده کرد، که این حفاظ ها نیز در طرح های مختلف قابل اجرا بوده و امکان ورود دزدان به محیط داخل را به میزان زیادی می کاهند. بدنه اصلی این در ها از جنس آهن می باشد که در اشکال مختلفی تولید می شوند ولی نوعی از درب ها که به صورت پنج لوزی یا پنج گل هستند از ایمنی بالاتری برخوردار می باشند و حتی در صورت لزوم و جهت افزایش ایمنی، می توان از قفل های مخفی یا به صورت دو قفلی در این حفاظ ها استفاده کرد که امکان ورود دزد ها به واحد های آپارتمانی خود را تا 90 درصد می کاهد. از مزایای این حفاظ های آهنی می توان به استحکام بالای آن ها در عین سبکی شان اشاره کرد، جای گیر نبودن آن ها، ضد زنگ بودن رنگ به کار رفته در بدنه آن هاو … نیز از دیگر مزایای این حفاظ ها می باشد.
گذشته از این دو حفاظ آهنی ذکر شده در محل های مختلف ساختمان، در واحدهای آپارتمانی واقع در طبقات اول و حتی دوم، بایستی حفاظ هایی را برای محافظت از پنجره های این طبقات تعبیه کرد تا احتمال خطر را به صفر رسانید. بنابراین یکی دیگر از روش های ارتقا امنیت منازل و یا مکان های اداری استفاده از حفاظ های آهنی در پنجره های طبقات پایین است. در ساخت و تولید این حفاظ ها باید چندین نکته را مد نظر داشت، اولا بایستی حتما از مواد با کیفیت بالا در ساختمان آنها استفاده کرد و اکیدا توصیه می گردد از آهن های ضایعاتی برای این منظور استفاده نشود. از سوی دیگر فاصله بین نرده ها باید به گونه ای باشد که سر و بدن انسان از آن رد نشود. در ایمن ترین این حفاظ ها فاصله بین نرده های عمودی نباید بیش از 13 سانتی متر باشد، همچنین فاصله بین نرده های افقی نیز ترجیحا 70 سانتی متر در نظر گرفته می شود.
حفاظ های آهنی پنجره ها معمولا به دو شکل ثابت و متحرک تولید می شوند. در محل هایی که امکان نصب نرده جلوی پنجره ندارید بهتر است از نرده های تاشو استفاده کنید، فقط بایستی موقع خروج از خانه ها بستن نرده های تاشو را فراموش نکنید. حفاظ های پنجره ثابت نیز که از دیرباز به وفور در ساختمان ها مورد استفاده قرار می گرفتند. و به دلیل مناسب بودن قیمت آن ها و راحت بودن ساخت و نصب آنها، داز پرکاربردترین و ایده آل ترین حفاظ های آهنی برای پنجره ها به حساب می آیند.
استفاده از حفاظ آهنی برای پنجره ها مزایایی دارد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- خانواده های با فرزند کوچک در خانه برای حفظ امنیت کودکشان بهتر است از این حفاظ ها استفاده کنند تا با آرامش خاطر بیشتری پنجره را باز بگذارند.
- رنگ آمیزی آنها از خاصیت ضد زنگ بودن برخوردار است.
- در صورت انتخاب مدل های مناسب زیبایی خاصی به پنجره خواهند بخشید.
- قیمت نسبتا مناسبی دارند.
یکی دیگر از حفاظ آهنی، حفاظ های فرفورژه است که گفته می شود این حفاظ ها همان آهن هایی هستند که پس از خارج شدن از کوره کوبیده شده اند و به رنگ سیاه می باشند. یکی از ویژگی های منحصر به فرد آن ها زیبایی ظاهری آن هاست چرا که می توان آن ها را در اشکال و طرح های متنوعی تهیه کرد.
از دیگر حفاظ های آهنی می توان به حفاظ هایی که برای افزایش امنیت بالکن ها استفاده می شود اشاره کرده که علاوه بر حفظ امنیت در برابر سارقان در طبقات پایین تر، می توانند یک حفاظ مناسب برای افرادی که فرزند کوچک در خانه دارند به شمار بیاید.
برآورد هزینه هر کدام از این حفاظ های آهنی به چندین نکته بستگی دارد: 1- طول و عرض پنجره: قطعا هر چه به ابعاد پنجره افزوده شود قیمت آن هم بالاتر خواهد بود. 2- جنس حفاظ: بسته به میزان استفاده از آهن در ساختمان این حفاظ ها قیمت آن ها نیز متغییر خواهد بود3- طرح طراحی شده روی این حفاظ ها: بسته به اشکال و پیچیدگی های موجود روی این حفاظ پنجره ها قیمت آن ها نیز متفاوت خواهد بود گاها اشکال پر تراکم آهن بیشتری مصرف می کنند یا طرح ها مستلزم اجرای طرح های پیچیده تری هستن بالتبع قیمت آن ها متغییر خواهد بود.
یکی از محصولات تولیدی حفاظ ثامن، حفاظ های آهنی است که از نظ کیفیت قابل رقابت با محصولات داخلی و خارجی بوده و از لحاظ تنوع و کیفیت در سطح استاندارد های بین المللی می باشد.
بدون دیدگاه